Categorieën

Service

Een gevoelige huid?

Een gevoelige huid?
Winkelen

Een gevoelige huid?

  • Advertorial
  • 26-01-2016
  • Winkelen
Een gevoelige huid?

VLAARDINGEN – Heb je een gevoelige huid? Kies dan voor de natuurlijke zachtheid van biologische zoete amandelolie. Voelt je huid droog, trekkerig of schraal aan? Vertoont ze rode plekken, uitslag of zelfs jeuk? Dan is de kans groot dat je last hebt van een gevoelige huid. De symptomen kunnen zowel op je gezicht als op bepaalde zones op je lichaam voorkomen, zoals bijvoorbeeld je handen. Een gevoelige huid heeft een verstoorde barrièrefunctie, waardoor ze een lagere weerstand heeft tegen externe prikkels. Als compensatie zal ze zichzelf beschermen door harder te worden, plaatselijk geïrriteerd raken of droger, ruw of schraal gaan aanvoelen. 

Hoe krijg je een gevoelige huid?
Bij een aantal mensen is een gevoelige huid iets waarmee ze geboren worden. Maar meestal vormen factoren zoals stress, vervuiling of hormonale veranderingen, zoals de pubertijd of zwangerschap, de oorzaak. Ook je voeding speelt een erg belangrijke rol: voldoende water drinken en gezond en gevarieerd eten zijn een must voor een gezonde huid. Verder kan je huid ook uit balans raken als gevolg van de verzorgingsproducten die je gebruikt. Zo zijn steeds meer mensen extra gevoelig voor synthetische stoffen in bepaalde cosmeticaproducten. 

Je huid natuurlijk in balans
Door te kiezen voor milde, puur natuurlijke producten zonder synthetische toevoegingen komt je huid weer tot rust. Amandel Verzachtende Gezichts- en Lichaamsverzorging kalmeert de gevoelige huid en herstelt haar natuurlijke balans. De producten reinigen, voeden en beschermen op milde wijze. Het basisingrediënt, biologische zoete amandelolie, is een zeer lichte, bijna transparante en geurloze olie die door koude persing uit de pit wordt gewonnen. Dankzij haar lichte structuur wordt ze goed door de huid opgenomen. De aanwezigheid van onverzadigde vetzuren versterkt de hydrolipidenfilm van de huid en beschermt tegen uitdroging. Het resultaat? Een zachte, soepele huid met een gezonde uitstraling.

Vraag ernaar bij:
Vitaminstore Vlaardingen
Veerplein 40
3131 CN Vlaardingen
T: 010 - 232 76 49
[email protected]
www.vitaminstore.nl/shop/Vlaardingen

Hollandgroep Personeelsdiensten B.V.

Blokmakersplaats 4, Vlaardingen

Meer over Hollandgroep Personeelsdiensten B.V. →