Een fleurige nazomer begint bij Roosmarijn!

23-08-2018 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Helaas komt aan de zomer langzaam een einde, de dagen worden korter en de temperatuur lager. Het wordt tijd om alles binnen weer gezellig te maken! Daarom geven we de komende maanden weer de nodige workshops, kijk voor meer informatie eens op onze website.

Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Verwen jezelf dan met (een mooi boeket) bloemen van Roosmarijn, een mooie krans, dadeltakken, herfstvruchten of een mooie plant. Maak het binnen gezellig, want na de lange zomer is het er misschien wel een beetje kaal. In de winkel krijgen we de komende periode een hoop mooie blijvende en sterke producten binnen die passen bij de nazomer. Ook de nazomerbloemen zijn de moeite waard, bessen, bottels en vruchtentakken zijn vaak erg lang houdbaar en onwijs sfeervol. Natuurlijk maken we ook graag jullie potten en schalen weer op volgens de trends van dit najaar.

Nu de extreme warmte definitief voorbij lijkt te zijn kun je ook de planten vervangen die het soms net niet hebben gered. We hebben een selectie van de meest leuke plantensoorten voor binnen en buiten.

Als bloemen echt mooi moeten zijn, koop je ze bij Roosmarijn!

Roosmarijn Bloembinders
Veerplein 25
3131 CX  Vlaardingen
010 - 234 44 40
info@roosmarijn-bloembinders.nl
www.roosmarijn-bloembinders.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date