E-bike testweekend bij Van Kortenhof

04-04-2023 Winkelen Ingezonden mededeling

VLAARDINGEN/MAASSLUIS - Bent u op zoek naar een nieuwe e-bike? Blokkeer dan 7, 8 én Tweede Paasdag 10 april  in uw agenda en kom naar de spectaculaire E-bike testdagen bij Van Kortenhof in Maassluis en Vlaardingen Holy. Een motor in het achterwiel, voorwiel of toch een middenmotor? Een accu in het frame of liever onder de bagagedrager? Een gewone e-bike of liever een handige elektrische bakfiets? Ziet u ook door de bomen het bos niet meer bij uw zoektocht naar een elektrische (bak)fiets?

Geen probleem, want dan is dit Van Kortenhof E-bike Testweekend speciaal voor u! Het hele weekend geven onze e-bike-experts u inzicht in alle mogelijkheden van de elektrische fiets. Ook staan er vele modellen van onze topmerken klaar, zodat u die in alle rust kunt bekijken én testen zodat u zelf kunt ervaren welke fiets het beste voor u is.  En heel veel e-bikes zijn uit voorraad leverbaar, dus wanneer u wilt kunt u snel genieten van uw mooie nieuwe e-bike!

Zin in fietsen gekregen? Kom dan naar het Van Kortenhof E-bike Testweekend! Kijk voor alle informatie en openingstijden op www.vankortenhof.nl. (Let op: 2e Paasdag is alleen vestiging Maassluis geopend van 12.00 tot 17.00 uur)Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date