E-bike testweekend bij Van Kortenhof

13-04-2022 Winkelen Ingezonden mededeling

VLAARDINGEN/MAASSLUIS - Bent u op zoek naar een nieuwe e-bike? Blokkeer dan 15, 16 én Tweede Paasdag 18 april  in uw agenda en kom naar de spectaculaire E-bike testdagen bij Van Kortenhof in Maassluis en Vlaardingen Holy.

Een motor in het achterwiel, voorwiel of toch een middenmotor? Een vaste accu of uitneembaar? Een gewone e-bike of liever een handige elektrische bakfiets? Ziet u ook door de bomen het bos niet meer bij uw zoektocht naar een elektrische (bak)fiets?  Geen probleem, want dan is dit Van Kortenhof E-bike Testweekend speciaal voor u!

Het hele weekend geven onze e-bike-experts u inzicht in alle mogelijkheden van de elektrische fiets. Ook staan er vele modellen van onze topmerken klaar, zodat u die in alle rust kunt bekijken én testen zodat u zelf kunt ervaren welke fiets het beste voor u is.  En heel veel e-bikes zijn uit voorraad leverbaar, dus wanneer u wilt kunt u snel genieten van uw mooie nieuwe e-bike! Zin in fietsen gekregen? Kom dan naar het Van Kortenhof E-bike Testweekend! 

Kijk voor meer informatie op www.vankortenhof.nl.

(Let op: 2e Paasdag is alleen vestiging Maassluis geopend van 12:00 tot 17:00 uur)Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date