E-bike testdagen bij Van Kortenhof

21-05-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN/MAASSLUIS – Bent u op zoek naar een nieuwe e-bike? Blokkeer dan 3, 4 of 5 juni in uw agenda en ga naar de spectaculaire E-bike testdagen bij Van Kortenhof.

Een Bosch aandrijving, Yamaha motor, ION technologie of Emotion? Een motor in het achterwiel, voorwiel of een middenmotor? Een vaste accu of uitneembaar? Ziet u ook door de bomen het bos af en toe niet meer bij uw zoektocht naar een elektrische fiets? Kom dan vrijdagavond 3, zaterdag 4 of zondag 5 juni naar Van Kortenhof Maassluis!

Vrijdagavond informatieavond


Vrijdagavond 3 juni gaan e-bike experts u meer inzicht geven in de vele mogelijkheden van de elektrische fiets. Zij verzorgen een uitgebreide presentatie, waarin alle verschillen in e-bikes duidelijk worden uitgelegd. Daarnaast staan alle merken, modellen en systemen van alle topmerken klaar, zodat u die in alle rust kunt bekijken.

Na deze presentatie vertrekt u, onder begeleiding van de e-bike experts, voor een uitgebreide testrit van circa 20 km op de e-bike met het systeem van uw voorkeur. De e-bike experts leggen u tijdens het fietsen uit waar u op moet letten. U kunt hen tijdens het fietsen alles vragen wat u wilt weten en wisselt u een aantal keer van type e-bike, zodat u alles goed kunt uittesten. Zo bent u aan het einde van de avond helemaal geïnformeerd en kunt u de juiste keuze maken!

Deelname is gratis en de informatieavond start om 19.00 uur.  U kunt zich HIER voor deze informatieavond inschrijven of meldt u aan via onze winkels of via telefoonnummer: 010 -5911440. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze informatieavond, en vol = vol! Dus reageer snel!
 

Zaterdag 4 en zondag 5 juni


Zaterdag 4 juni gaat het SPEKTACULAIRE E-BIKE TESTWEEKEND helemaal van start. Er staan meer 50 verschillende test e-bikes klaar. Van alle topmerken, alle systemen, aandrijvingen, motoren etc. En natuurlijk heeeeeel veeeel aanbiedingen. Met kortingen die oplopen tot €600,-! Houd de nieuwsbrief en de advertenties in de gaten of kijk op www.vankortenhof.nl.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date