E-Bike Spektakel bij Van Kortenhof Maassluis

09-05-2018 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN/MAASSLUIS - Bent u op zoek naar een nieuwe e-bike? Blokkeer dan vrijdag11 tot en met zondag 13 mei in uw agenda en kom naar de spectaculaire E-bike testdagen bij Van Kortenhof Maassluis.

Een Bosch aandrijving, Yamaha motor, ION technologie of Emotion? Een motor in het achterwiel, voorwiel of een middenmotor? Een vaste accu of uitneembaar? Ziet u ook door de bomen het bos af en toe niet meer bij uw zoektocht naar een elektrische fiets? Kom dan vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 mei naar Van Kortenhof Maassluis!

Tijdens dit speciale E-bike weekend staan er constant meer dan 50 test-ebikes van alle bekende topmerken voor u klaar zodat u zelf kunt ervaren wat voor u de beste fiets is. Van een stevige elektrische moederfiets, tot een sportieve ebike en van een heerlijke stadsfiets met ondersteuning tot een gemakkelijke vouwbare elektrische fiets: Dit weekend vindt u dit allemaal bij Van Kortenhof Maassluis. Uiteraard profiteert u ook van heel veel aanbiedingen. U fietst dit weekend zelfs al een fantastische Cortina E-bike voor de spectaculaire prijs van €999,-!

Graag tot ziens tijdens het E-bike Spektakel weekend bij Van Kortenhof Maassluis! Heldringstraat 101, 3144 CE Maassluis.

Kijk voor meer informatie en ook voor alle fantastische (moederdag) aanbiedingen op www.vankortenhof.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date