E-bike en kampeerweekend bij Van Kortenhof

29-03-2019 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Houdt u van fietsen én van kamperen? Kom dan zaterdag 30 en zondag 31 maart naar Van Kortenhof Maassluis. Westland Caravan- en Kampeercentrum, reisbureau Kijne en Van Kortenhof hebben de handen ineen geslagen voor een groots info-weekend met daarin al het nieuws over e-bikes, caravans, voortenten, de nieuwste trends in caravan-, camper- & fietsaccessoires én alle soorten vakanties. Kom testen, laat u informeren over de nieuwste trends en profiteer van heel veel aanbiedingen.

Tijdens dit feestelijke weekend, staan bij Van Kortenhof meer dan 50 verschillende e-bikes testklaar. Daarnaast is dit weekend de introductie van de allernieuwste elektrische vouwsteps. Ideaal voor mee op vakantie, maar ook voor de laatste kilometer tijdens woon-werk verkeer of op bedrijfsterreinen en kassen.

Het team van Westland Caravan- en Kampeercentrum zullen een aantal mooie caravans meenemen welke u vrijblijvend kunt bewonderen, zowel binnen als buiten. Daarnaast treft u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voortenten, movers, campingmeubelen etc. etc. om alvast helemaal in de vakantiestemming te komen.

Kunt u nog wat vakantie-inspiratie gebruiken? De dames van reisbureau Kijne geven u tips en beantwoorden al uw vragen over de leukste fietsvakanties, camperreizen, zonvakanties en stedentrips. 

Kortom, een weekend bomvol leuke activiteiten voor de fiets- en kampeerliefhebber! Zien we u 30 of 31 maart bij Van Kortenhof Maassluis, Heldringstraat 101 in Maassluis? De teams van Westland Caravan- en Kampeercentrum, Reisbureau Kijne en Van Kortenhof staan voor u klaar!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date