Categorieën

Service

Draakje & Muis, vreemde vrienden

Draakje & Muis, vreemde vrienden
Winkelen

Draakje & Muis, vreemde vrienden

  • Redactie
  • 20-09-2016
  • Winkelen
Draakje & Muis, vreemde vrienden
VLAARDINGEN - Het verhaal van Draakje & Muis lag al jaren bij bedenker en schrijver ‘Loers’, het schrijverspseudoniem van Vlaardinger Erwin Bierling, op de plank. ,,Gewoon zomaar, omdat ik het zelf leuk vond om te doen heb ik het verhaal indertijd geschreven’’ vertelt Loers. Pas nadat hij het aan zijn eigen kinderen had voorgelezen, en omdat anderen hem daartoe aanspoorden is hij op zoek gegaan naar een manier om het als boekje uit te geven. Toen hij vorig jaar via de zoon van zijn vriendin in contact kwam met illustrator ‘Wammes’ werd er serieus werk van gemaakt. Deze twee Vlaardingse mannen realiseerden uiteindelijk dit heerlijke kinderboek.

 

Het verhaal


,,Een Muis die een baby-Draakje helpt om zijn Mama te vinden. Onderweg maken de twee vreemde vrienden natuurlijk van alles mee… Dat is de kern van dit kinderboek’’, legt Loers uit. Het boekje heeft 32 pagina’s en veel fraaie tekeningen die het voor kinderen van 1 – 8 jaar nóg leuker maken. Elk hoofdstuk is precies lang genoeg om er per avond één uit voor te lezen, of om er met een beginnend lezertje samen uit te lezen.

 

Officiële boekpresentatie



Tijdens het Stadsterras op 25 september wordt Draakje & Muis rond 14.00 uur officieel gepresenteerd, in de glazenfoyer van de Stadsgehoorzaal. Daarna leest ‘Loers’ aan de aanwezige kinderen een hoofdstuk voor waarna iedereen die dat wil een persoonlijk gesigneerd exemplaar kan kopen. Het Stadsterras en de presentatie zijn allemaal kosteloos. U bent met uw (klein)kind dus van harte welkom!