Demonstraties met slowjuicer bij de Vitaminstore

06-05-2015 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Wilt u graag meer vitaminen en mineralen binnenkrijgen, maar lukt het u niet om dagelijks voldoende groente en fruit te eten? Of gebruikt u een klassieke sapcentrifuge en wilt u meer smaak en meer opbrengst? Kom dan op zaterdag 9 mei tijdens de Lentemarkt naar de Vitaminstore. Daar zijn die dag van 10.00 tot 17.00 uur demonstraties  met een slowjuicer en blenders. Echt iets voor u! Wij zetten een aantal feiten voor u op een rijtje en laten uitgebreid zien hoe de juicer werkt, u kunt uiteraard zelf ook proeven hoe smaakvol de sappen zijn. 

Slowjuicers werken op een andere manier dan de sapcentrifuge, een slowjuicer perst langzaam het sap uit groenten en fruit, de pulp wordt gescheiden van het sap. Omdat een slow juicer dat langzaam doet, worden zelfs taaie vezels zoals tarwegras geperst, doordat er minder zuurstof bijkomt blijven er meer vitamines en mineralen behouden en de sapopbrengst is tot wel 30 procent hoger dan bij een sapcentrifuge.
 

Hogesnelheidsblender

Wilt u zelf heerlijke verse smoothies maken? of heerlijke warme soep? zelf amandelmelk maken? Dan is een hogesnelheidsblender écht iets voor u! Een hogesnelheidsblender hakt en maalt hele appels, tomaten, wortelen en avocado’s tot sap, je behoudt de complete vrucht of plant! 

In tegenstelling tot een gewone blender breekt deze krachtpatser (30.000 toeren per minuut!) de celwanden open zodat alle vitaminen, mineralen en enzymen kunnen vrijkomen. Voedingstoffen kunnen direct in het lichaam worden opgenomen en daarnaast bevat het sap nog alle vezels, goed voor de darmen. Maak zelf in een handomdraai heerlijke soep, vanuit de blender gelijk op te dienen! 

Kom langs tijdens onze demonstratie en overtuig u zelf van de kwaliteiten van deze geweldige mooie keukenapparaten, betrouwbare kwaliteit voor een scherpe prijs!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date