De Susan Ruiter kalenders zijn weer verkrijgbaar

17-11-2017 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - De kalenders waarin de schilderijen van Susan Ruiter staan, zijn altijd een groot succes. Ze vliegen de deur uit en zijn ook erg leuk als cadeau voor de feestdagen. Vanaf nu zijn ze weer verkrijgbaar in Susan’s galerie op de Hoogstraat. Wees er dus snel bij.

Al enkele jaren laat Susan Ruiter kalenders drukken, waarin elke maand een prachtig werk van haar te zien is. De kalenders zijn altijd erg populair en vliegen als zoete broodjes over de toonbank. Zowel vanuit binnen- als buitenland komen de bestellingen binnen. En in de afgelopen jaren zijn er al flink wat kalenders in schoenen gestopt of onder de kerstboom gelegd.

De kalenders zijn verkrijgbaar voor €19,95 per stuk. Wil jij er ook één? Loop dan eens binnen in Susan’s galerie op Hoogstraat 125. Of bekijk op haar website hoe je ze kunt bestellen. Daarbij kan het ook zeker geen kwaad om de facebookpagina ‘Susan Ruiter Artist’ goed in de gaten te houden. In de komende anderhalve maand zullen hier namelijk ook een aantal kalenders verloot worden. Meer informatie? Kijk dan op: www.susanruiter.nl.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date