Dance! Sport! Demo’s! Kom kijken en doe mee!

20-10-2017 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Op Winkelcentrum van Hogendorpkwartier is altijd iets te doen. Letterlijk dit keer, op zaterdag 21 oktober. Er is een plein met kramen en een podium met mode catwalk vol met demonstraties gerelateerd aan sport! Wilt u meedoen, dan kan dat. Niet op wedstrijd niveau maar gewoon voor de gezelligheid zijn er clinics waaraan u actief kunt deelnemen. Geen zin in? Geen probleem, er is veel te zien. Zo is het voor ieder wat wils op het gezelligste deel van Vlaardingen.

De clinic hardlopen bijvoorbeeld, laat de theorie zien achter lopen met de kleinste kans op blessures. Wie wil, kan een kort traject meelopen door de wijk. Daarna is het heerlijk geestelijk en lichamelijk in balans komen bij de Mindful clinic. Bij de verschillende verenigingen in Vlaardingen is gebleken dat veel mensen wel iets zouden willen doen met hardlopen, maar niet weten waar te moeten beginnen. Daarom wordt een hand uitgestoken om mensen stapje voor stapje te begeleiden naar het maken van een start met buiten lekker sportief bezig zijn.
Al is het maar een uurtje in de week, het is ontspannend.

Het programma


11.00 -11.30 uur: mini Clinic hardlopen: Warming-up, stretching, loopscholing, hardlopen, meld je aan. Bezoekers kunnen meedoen.
14.00 -14.20 uur: demo Running Bootcamp op straat – een combinatie van hardlopen en krachttraining met elementen uit de natuur en/of aanvulling van attributen. Bezoekers kunnen meedoen.
15.00 -15.20 uur: mini introductie Clinic Mindful Run – Hier staat de neusademhaling centraal, de juiste looptechniek wordt aangeleerd en men leert rust te vinden in lichaam en geest. Bezoekers kunnen meedoen.

Overdekt podium op plein
12.00 - 12.30 uur: Demo - workshop the Dance ConAction
12.30 - 13.00 uur: modeshow Lornah sportkleding voor dames en heren/Running Friends Company
13.00 - 13.30 uur: Demo - workshop the Dance ConAction
13.30 - 14.00 uur: Clifton Asmus van Soldier Gym geeft Taibox clinic
14.00 - 14.30 uur: Dansschool Gast met demonstratie Salsa
14.30 - 15.00 uur: Demi Point demonstratie
15.00 - 15.30 uur: Modeshow Lornah sportkleding voor dames en heren/Running Friends Company

(Demonstratie en tijden onder voorbehoud)

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date