Creatieve Kerst op het Liesveld

03-12-2015 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Beleef een creatieve Kerst op het Liesveld gedurende de komende drie decemberweekenden. Creatievelingen uit alle hoeken tonen hun bijzondere talenten, zoals dans, muziek en kunstvoorstellingen. De Kerstman is aanwezig op 11/12/13 en 18/19/20 december om uw kroost persoonlijk te verrassen met leuke cadeautjes. 

Tijdens dit event kunt u ook genieten van geweldige liveshows van onder andere: Michele Schoonackers,  Sander Kloppenburg als Glitterende Eenhoorn, Ninna Fissa, Evelyn Krerkhof en de band Psyslla. 

Neem een prachtige tijdelijke hennatatoeage die wordt geschilderd door de talentvolle kunstenares Kimmy Ernst samen met Riq Etiq. Laat u meeslepen door de geweldige, op actualiteiten geïnspireerde live muziek van zanger Cealdino Oliveira met zijn band Forecast Jah Reign. Laat u vermaken door de poppetier Scott Brand, met zijn eigen poppenshow voor jong en oud. Natuurlijk gaat u niet met lege handen naar huis; kunstenaar Maurice Away ‘Cloudship maakt als give-away unieke T-shirts met verf, een leuk aandenken aan een onvergetelijke dag. 

Zowel zondag 6 december (eerste zondag van de maand) als de zondagen 13 en 20 december is het koopzondag op het Liesveld. Het moment om volkomen op te gaan in het kerstgevoel. 

Volg het Liesveld ook via twitter en facebook.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date