Categorieën

Service

Burgemeester Blase signeert bij Plantage Pontier

Burgemeester Blase signeert bij Plantage Pontier
Winkelen

Burgemeester Blase signeert bij Plantage Pontier

  • Advertorial
  • 16-12-2015
  • Winkelen
Burgemeester Blase signeert bij Plantage Pontier

VLAARDINGEN - Op vrijdag 18 december 2015 signeert Bert Blase, sinds 2014 waarnemend burgemeester van Vlaardingen, zijn nieuwe cd met gedichten op muziek. Dertien gedichten uit zijn bundel Als de draak de kop opsteekt zijn door dierenarts en muzikant Hans Trompert op muziek gezet. Het culturele evenement vindt plaats in de lokale Plantageboekhandel Pontier aan het Veerplein 33-35 en duurt van 15.30 tot 17.30 uur. 

Naast een succesvolle, politieke carrière als politicus is Blase (getrouwd en vader van vier kinderen) al jaren actief als schrijver. Van zijn hand zijn verschillende boeken en gedichtbundels verschenen. Zo beschrijft  Blase in Burgemeester van beroep zijn werk als burgemeester van Alblasserdam. 

De pas verschenen cd Als de draak de kop opsteekt met 13 Nederlandstalige poëtische liedjes is een gezamenlijk initiatief van Bert Blase en Hans Trompert. De twee hebben elkaar ontmoet tijdens een cultureel evenement in een Vlaardingse kroeg waar Blase gedichten voordroeg en Trompert zong en speelde. De liedjes zijn niet zomaar ‘gedichten met muziek eronder, het zijn echt luisterliedjes geworden,’ aldus Blase in het AD van 23 november 2015.

 

Wagenborg Nedlift

Schiedamsedijk 75, Vlaardingen

Meer over Wagenborg Nedlift →