Bike Totaal Wijtman krijgt een nieuwe locatie

25-11-2017 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN – Door herontwikkeling van centrum Westwijk moet de huidige winkel van Bike totaal Wijtman plaats maken voor woningbouw. In samenwerking met de gemeente Vlaardingen en Woon- en autoboulevard Vlaardingen is Wijtman tot een akkoord gekomen voor vestiging op Gerard Burgerlaan 10.

Bike Totaal Wijtman is sinds 2013 gevestigd aan de Floris de Vijfdelaan 120 waar voor die tijd de fietsenwinkel Planeet gevestigd was. Vanaf de start van de winkel was duidelijk dat de sloop van het gebouw in 2018 zou gaan plaats vinden, dus is er direct gestart met de zoektocht naar een nieuw onderkomen. Meerdere locaties zijn onderzocht en bekeken, de locatie op 'Hoogstad' kwam als beste uit de bus. Op deze locatie krijgt Bike Totaal Wijtman de beschikking over 1.100 M² vloeroppervlak, voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en omdat de winkel centraal gelegen is direct naast afrit A20 Vlaardingen-West is de bereikbaarheid optimaal. Door vestiging op Woon- en Autoboulevard Vlaardingen wordt er tevens een einde gemaakt aan de langdurige leegstand van het pand. Na het vertrek van Roobol tuinmeubelen heeft de winkel geen nieuwe invulling gehad. Jelle van der Stap van Creating Retail Parcs en verhuurder van Hoogstad is erg blij met de komst van Bike Totaal Wijtman. ,,Een fietsenwinkel met deze afmeting is een welkome toevoeging en sluit goed aan bij de verschillende autobedrijven die op Hoogstad gevestigd zijn, hierdoor biedt Hoogstad een totaal aanbod als het gaat om mobiliteit.''

Eind december zal Bike Totaal Wijtman haar deuren voor het laatst dicht doen op de Floris de Vijfdelaan 120, om begin januari 2018 haar deuren te mogen openen aan de Gerard Burglaan 10 in Vlaardingen.

Gerelateerd