Bij Van Kortenhof staan de e-bikes testklaar

28-05-2014 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Hoort u in uw omgeving alleen maar positieve verhalen over de elektrische fiets? Nieuwsgierig of het nu echt zo prettig fietst? Kom het zelf ervaren! In de winkels van Van Kortenhof in Vlaardingen Holy en Maassluis staan alle e-bikes van alle topmerken altijd testklaar voor een proefrit. En ook op alle e-bikes profiteert u van 15 procent korting!

Welke e-bike past bij u?
Het aanbod in e-bikes is enorm. Er zijn heel veel verschillen en mogelijkheden. Een Bosch motor, Yamaha aandrijving, ION-technologie, Innergy en Emotion. Een motor in het achterwiel, voorwiel of een middenmotor.  Een vaste accu of uitneembaar? We kunnen ons voorstellen dat u door het grote aanbod het lastig vind de juiste keuze te maken. In de winkels van Van Kortenhof in Vlaardingen Holy en Maassluis staan alle e-bikes altijd testklaar en kunt u ze allemaal uitproberen!

Laat u tijdens een testrit verrassen door het comfort en het gemak van rijden op een elektrische fiets. Geen zorgen over tegenwind bij uw fietstocht naar het werk, heerlijk recreëren, (klein)kinderen gemakkelijk meenemen. Even snel een boodschap doen… Met een elektrische fiets kan het allemaal.

Tot 550 euro subsidie!
Fietst u binnen de stadsregio minimaal 5 kilometer naar uw werk? Dan komt u wellicht ook in aanmerking voor een subsidie bij aankoop van een nieuwe (elektrische) fiets tot maar liefst €550,-! Meer weten? In de winkels van Van Kortenhof vertellen ze u er meer over!

Hemelvaartsdag open
Van Kortenhof Vlaardingen Holy en Maassluis zijn Hemelvaartsdag open van 12.00 tot 17.00 uur. Naast de uitgebreide collectie e-bikes staan in de GIANT EXPERIENCE AREA de sportieve fietsen klaar om de weg op te gaan! Kom langs voor een proefrit, overtuig uzelf én profiteer van speciale aanbiedingen. Het team van Van Kortenhof adviseert u graag over de vele mogelijkheden, zodat u de fiets koopt die bij u past! Kijk voor meer informatie op www.vankortenhof.nl.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date