Categorieën

Service

Bestel een Villa Joep boeket bij Roosmarijn

Bestel een Villa Joep boeket bij Roosmarijn
Winkelen

Bestel een Villa Joep boeket bij Roosmarijn

  • Advertorial
  • 19-03-2014
  • Winkelen
Bestel een Villa Joep boeket bij Roosmarijn

VLAARDINGEN - In het centrum van Vlaardingen in de Waalstraat vindt u Roosmarijn Bloem & Kado. De gezelligste bloemenwinkel van Vlaardingen heeft alweer vijfenhalf jaar geleden de deuren geopend toen nog op de Hoogstraat. Inmiddels zijn er vele Vlaardingers, bedrijven en particulieren bekend met de service en kwaliteit van de winkel in de Waalstraat. Bij Roosmarijn kunnen particulieren en ondernemers creatief bloemwerk vinden voor een betaalbare prijs. Naast de beste verse bloemen (waaronder de geweldige Equador rozen) kunt u in de winkel terecht voor leuke woonaccessoires, mooie planten, gelegenheidsbloemwerk of gewoon een goed advies. 


Een Villa Joep boeket!
Op zaterdag 22 maart doet Roosmarijn een leuke aktie voor Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Bestel een villa joep boeket voor 15 euro en van elk boeket doneren wij 2 euro aan Villa joep! Het boeket kunt u  bestellen via 010 - 2344440 of via [email protected] en u kunt het boeket dan ophalen op zaterdag 22 maart.
Het Villa Joep boeket is alleen van te voren te bestellen en dus niet los te koop in de winkel.

Roosmarijn staat bekend om de prachtige boeketten met de meest mooie bloemen maar er wordt nog veel meer gemaakt aan de Waalstraat. Wat dacht u van een leuk arrangement voor op de balie of kantoor, of een bloemstuk naar uw relatie? Roosmarijn regelt het moeiteloos voor u en bezorgt het bij uw relatie. Ook worden er regelmatig workshops gegeven, zo kunt u voor Pasen op 15 april een mooie Paaskrans komen maken, waar een voorbeeld van op de website staat.

Crisis?
Van de crisis hebben ze bij Roosmarijn gelukkig weinig last, sinds de verhuizing naar de Waalstraat weten steeds meer klanten Roosmarijn te vinden. Van multinational tot particulier allemaal zijn ze razend enthousiast. Het team van Roosmarijn heeft ervaring met bloemen en dat is goed te merken, elk jaar worden tientallen bruidsboeketen verzorgd en ook afscheidsbloemstukken worden wekelijks afgeleverd in verschillende rouwcentra en begraafplaatsen.

Roosmarijn Bloem&Kado denkt graag even met u mee wat uw bloemenwensen ook zijn. 
Bent u nog niet bekend met Roosmarijn kom dan een eens een kijkje nemen in de Waalstraat of kijk op de website: www.roosmarijnbloemkado.nl


Roosmarijn Bloem&Kado
Waalstraat 63
3131CS Vlaardingen
T: 010 - 234 44 40

Kijkshop

Veerplein 132, Vlaardingen

Meer over Kijkshop →