Categorieën

Service

Ben Saunders zondag bij Dutch Ink

Ben Saunders zondag bij Dutch Ink
Winkelen

Ben Saunders zondag bij Dutch Ink

  • Redactie
  • 04-07-2014
  • Winkelen
Ben Saunders zondag bij Dutch Ink

VLAARDINGEN – Vandaag is het zomers maar aanstaande zondag is het strandweer even over met een graad of 19 en mogelijk regen. Voor wie zich afvraagt wat dan te gaan doen hebben we een tip: Bij Dutch Ink aan de George Stephensonweg zal Ben Saunders die dag gast-tatoeëerder zijn. Saunders, die eerder winnaar was van The Voice of Holland treedt veel op, maar zijn andere grote liefde beoefent hij ook nog steeds.

Eigenaar Kay Bak van Dutch Ink weet Ben Saunders jaarlijks enkele malen te strikken voor zijn onderneming in Vlaardingen. Bij Dutch Ink hebben ze overigens vaker verrassingen en acties voor trouwe en nieuwe klanten, maar ook zetten ze zich geregeld in voor een goed doel. Kort geleden nog hebben ze er een actie gehouden om een bijdrage te geven aan een traplift voor Ivano Vielvoye en in februari vorig jaar tatoeëerden ze er voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Wie Ben Saunders wil ontmoeten en door hem of de andere tatoeëerders een tatoeage wil laten zetten: Ben is aanwezig op zondag 6 juli vanaf twaalf uur. Zoals bekend gaan ze bij Dutch Ink door tot elke klant geholpen is.