ANWB stopt er mee!

10-09-2021 Winkelen Redactie

VLAARDINGEN - De ANWB verdwijnt aan het eind van het jaar uit Vlaardingen. Bij de winkel aan het Liesveld zijn sinds kort de borden met "opheffingsuitverkoop" zichtbaar. In de winkel werd bevestigd dat 31 december de laatste verkoopdag is. Tot die tijd kun je er nog terecht voor koopjes.

De stad lijkt daarmee leger en leger te worden, nadat eerder Miss Etam er dit jaar ook al mee stopte en daarmee één van de grotere winkelpanden aan het Liesveld verliet. Aanstaande zaterdag, 18 september, gaan ook voor het laatst de deuren open van boekhandel Plantage Pontier aan het Veerplein. Kortom, het wordt er allemaal niet gezelliger op in de binnenstad van Vlaardingen.

De gemeente Vlaardingen probeert nog met subsidies winkeliers van de Hoogstraat naar het 'kernwinkelgebied' te lokken, maar echt storm loopt het niet. Dat is niet heel gek, want op de Hoogstraat (midden en zuidelijke deel) zitten voornamelijk speciaalzaken voor een huur die veelal stukken lager ligt dan op en rond het Liesveld. En op het noordelijk deel, tussen de Korte Hoogstraat en de Lucaskerk, zitten nauwelijks meer winkels…dus valt er ook niets te verhuizen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date