A3's Snuffelshop: Nieuwe naam, vertrouwd adres!

12-03-2021 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Wie over het Liesveld in Vlaardingen loopt, komt op de plek van Executieverkoop een nieuwe winkel tegen: A3's Snuffelshop. Maar wacht even, zijn dat niet de oude vertrouwde mensen die er altijd al stonden? Dat klopt! Adrie Berting die samen met zijn vrouw het gezicht was van Executieverkoop, is dat ook van A3's Snuffelshop. De winkel in cadeau- en feestartikelen en allerlei superhandige hebbedingetjes heeft een naamsverandering ondergaan maar niet echt een gedaanteverwisseling. Wel heeft de zaak een mooie hedendaagse uitstraling gekregen. Het frisse geel van de gevel, is al van ver zichtbaar.

Executieverkoop werd dus A3’s Snuffelshop. En dat heeft voor de klanten een aantal voordelen. Zo is Adrie nu met zijn inkoop niet meer gebonden aan een beperkt aantal leveranciers. ,,Ik heb mijn handen nu volkomen vrij’’, vertelt Adrie. Dat betekent dat we een breder assortiment hebben en ook écht leukere spullen.’’ Maar er is nog een voordeel. ,,In het verleden duurde het soms lang voordat uitverkochte spullen weer leverbaar waren, dat is nu niet meer. We kunnen de klanten op hun wenken bedienen.’’

Twee dagen voor de lockdown werd de verandering in gang gezet. ,,We hadden net de nieuwe naam aangenomen en de gevels van onze winkels in Hellevoetsluis en Vlaardingen aangepast en toen moesten we dicht'', vertelt Adrie. Inmiddels is de winkel - op afspraak - weer open en ziet de toekomst er rooskleurig uit. ,,De mensen weten onze winkel prima te vinden'', weet Adrie. 

Facebook

Online is dat nog anders. ,,Klanten zoeken ons online nog op Executieverkoop maar komen dan niet meer bij ons terecht’’, aldus Adrie. Een gemiste kans voor zowel de klanten als A3’s Snuffelshop. Like en volg dus vooral de nieuwe facebookpagina. Zo blijf je op de hoogte van het aanbod! En aarzel niet te bellen met vragen of voor een afspraak 010 – 820 8915 of app naar 06 – 268 68 401. 

A3’s Snuffelshop
Liesveld  4a
3131 CL  Vlaardingen
010 – 820 8915
06 – 268 68 401
A3ssnuffelshop@gmail.com
Facebook: A3sSnuffelshop

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date