Categorieën

Service

750 euro korting op Batavus E-bike!

750 euro korting op Batavus E-bike!
Winkelen

750 euro korting op Batavus E-bike!

  • Advertorial
  • 16-09-2013
  • Winkelen
750 euro korting op Batavus E-bike!

VAN KORTENHOF - ,,Er ging een wereld voor mij open. Fantastisch!'' Zomaar een reactie van een E-bike bezitter. Hoort u in uw omgeving ook alleen maar positieve verhalen over de elektrische fiets? Nieuwsgierig of het nu echt zo prettig fietst?

Laat u tijdens een testrit verrassen door het comfort en het gemak van rijden op een elektrische fiets. Geen zorgen over tegenwind bij uw fietstocht naar het werk. Heerlijk recreëren tijdens uw vakantie. Kinderen of kleinkinderen gemakkelijk meenemen. Even snel een boodschap doen… Met een elektrische fiets kan het allemaal.

 


Nu of nooit: batavus Fuego E-go van € 2249 voor € 1.499

Van Kortenhof verkoopt de laatste partij Batavus Fuego E-go demofietsen. Hét unieke kenmerk van deze modellen is de 'RemovE' technologie: een onzichtbare en makkelijk uitneembare accu. Deze zit slim verborgen in de kettingkast zodat niemand ziet dat het een elektrische fiets is. Daarnaast fietsen deze E-bikes heerlijk licht.

Niet voor niets is de Fuego E-go als beste getest door de Consumentenbond! Deze demo-fietsen zijn zo goed als nieuw en er zijn nog slechts zestig stuks beschikbaar. Dus wacht niet te lang, want op=op!


Kijk voor meer informatie op www.vankortenhof.nl of kom langs in één van onze vestigingen.

Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →