Zwoele zomeravondwandeling in Broekpolder

21-06-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Wandelen op een zwoele zomeravond in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. De natuur op zijn mooiste moment ondergaan. Dat kan op zondag 26 juni. Om 19.00 uur start een wandeling onder leiding van de broekpoldergidsen. De gidsen vertellen je van alles over het gebied en de natuur. 

Deelname aan de wandeling kost €2 per persoon. Houders van de vrijwilligerspas betalen niets. De gidsen ontvangen je bij de picknicktafels in het Klauterwoud aan de Watersportweg, ongeveer 300 meter voorbij de Polderpoort.

Zij geven het advies om, áls het weer onverhoopt iets minder mooi is, kleding (lange broek) en schoeisel aan te passen aan de (weers)omstandigheden. Ook honden mogen meewandelen, maar wel aangelijnd.    

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl .  Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als u zich niet aanmeldt kan het zijn dat u niet mee kunt.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de zomeravondwandeling op 30 juli, de zomeravondwandelingen op 10 en 17 augustus en de dauwtrapwandeling op 28 augustus.

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: federatiebroekpolder.nl  .

 

Gerelateerd