Zwart-witte overspelsatire in Filmtheater Het Zeepaard

12-02-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN – In filmtheater Het Zeepaard wordt deze week de film “The Party” vertoond, van regisseur Sally Potter met onder meer Kristin Scott Thomas, Timothy Spall, Patricia Clarkson, Bruno Ganz, Cherry Jones, Emily Mortimer en Cillian Murphy.


Het verhaal

The Party van Sally Potter is een Britse zwarte komedie, vol scherpe dialogen. Gefilmd in een schitterend zwart-wit dat bewust verwijst naar Hollywoodklassiekers en de Britse cinema uit de jaren ‘60. Janet heeft net een belangrijke functie gekregen in de politiek. Dit is het kroonstuk van haar carrière en dat moet gevierd worden. Terwijl de vrienden arriveren, krijgt het feestje een dramatische wending als haar man Bill een schokkende mededeling doet. Het blijkt niet zijn enige geheim te zijn en de andere gasten worden meegesleurd in de opeenstapeling van onthullingen en confrontaties. Illusies, liefde, vriendschap en politieke idealen, alles komt op losse schroeven te staan en gaat in rook op. The Party werd geselecteerd voor de competitie van het Filmfestival van Berlijn.

The Party wordt vertoond op donderdag 15 februari om 20.30 uur en op zondag 18 februari om 16.15 uur. Reserveren via www.hetzeepaard.nl .

De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.

De trailer van The Party kun je hier!  bekijkenGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date