Categorieën

Service

Zonnehuisgroep exposeert in KADE40

Zonnehuisgroep exposeert in KADE40
Uit

Zonnehuisgroep exposeert in KADE40

  • Redactie
  • 13-06-2016
  • Uit
Zonnehuisgroep exposeert in KADE40
VLAARDINGEN - Op donderdag 23 juni wordt om 15.00 uur de expositie van de Zonnehuisgroep Vlaardingen feestelijk geopend bij KADE40. Tot en met woensdag 6 juli zijn er in centrale hal van KADE40 werken te bezichtigen die gemaakt zijn door bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Zonnehuisgroep Vlaardingen.

Op de locaties Het Zonnehuis en Drieën-Huysen worden wekelijks schilderworkshops gegeven door Atie Keizerwaard, Winnie Kloet en Peter Groeneweg. De gemaakte werken worden de komende weken getoond aan het publiek.

Zonnehuisgroep Vlaardingen is een bekende naam in Vlaardingen en omgeving. Naast thuiszorg, een eigen revalidatiecentrum en een locatie voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) zijn er drie verpleeg- en verzorgingshuizen aangesloten bij deze zorggroep. Bij Zonnehuisgroep Vlaardingen staat de unieke mens centraal. Bewoners en cliënten worden door de medewerkers en vrijwilligers ondersteund in hun dagelijks leven. Ook worden er verschillende activiteiten aangeboden.

De tentoonstelling is tijdens openingstijden van KADE40 vrij toegankelijk voor het publiek. De werken blijven hangen tot en met 6 juli in KADE40 aan de Westhavenkade 40.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →