Zomerterras: zaterdag 18 augustus

18-08-2018 Uit Redactie

Kenny B.

VLAARDINGEN - Een lange dag op het Zomerterras vandaag. Al om 13.00 uur gaat de poort open en en uur later barst het los met de seniorenmiddag die naadloos overloopt in het avondprogramma met als opvallende headliner Kenny B.

Seniorenmiddag: Terug in de Tijd


14.00 uur op diverse locaties: Op zaterdag 18 augustus a.s. organiseert de stichting Sjaak Foundation wederom een gezellige, muzikale middag op het terrein van het Zomerterras in het Oranjepark te Vlaardingen. We zijn er in geslaagd een uitstekend artiestenprogramma neer te zetten waarmee de Vlaardingse senioren deze middag eens extra verwend worden. De bekende Vlaardingse zangeres Rita Young zal ook deze keer de middag presenteren en uiteraard ook haar vocale bijdragen leveren. Verder kunt u op het podium verwachten Lobo, Dennis Alberti en Soraya . Als opwarmer fungeren de Haringkoppen en als topact zal niemand minder dan Peter Strykes optreden. Natuurlijk zullen de schalen met kaas en worst niet ontbreken! 

Pierre et les Optimists


18.30 en 19.30 uur op het terras: Liefhebbers van Django Reinhardt weten het al lang, maar gypsyjazz is geweldig. Des te toffer is het om te zien dat Reinhardt in het bijzonder nog steeds zoveel mensen weet te inspireren, bijna zeventig jaar na zijn dood. Eén van de bands die aan de haal is gegaan met deze muziekstijl is Pierre et les Optimistes. Ook spelen ze originele Franse chansons, swing, jazz, rumba en zelfs akoestische reggae. Een echt feestje!

Los Rancheros


19.00 en 20.00 uur op het kleine podium: Vlaardingers Danny, Martin, Rob en Manfred maken tequilapartyrock met spierballen. Met een grote glimlach en eeuwig plezier zetten ze de cowboyhoeden op hun hoofd en brengen ze een mix van country, rock en Mexicaans-Texaanse vibes. Nummers als ‘Boogie Woogie Cowboy’. ‘El Ranchero’ en ‘Tuka Yuka, A Song for The Brave’ laten weinig aan de verbeelding over om te zien wat je kan verwachten!

Silver Pockets Full


20.30 uur op het grote podium: Silver Pockets Full gaat heftige en persoonlijke thema’s niet uit de weg in hun muziek. Dat wil echter niet zeggen dat het een zwaarmoedig optreden wordt! De mannen verpakken hun thema’s namelijk altijd met soul, pakkende melodieën en een feelgood-buitenkant. Qua stijl moet je het vooral zoeken in de americana. Te midden van de muziek Counting Crows, John Mayer en Racoon vindt Silver Pockets Full zijn eigen plek. Een nieuwe EP is op komst en daar gaan we ongetwijfeld een en ander van horen tijdens deze Zomerterrashow.

Groene Bomen


doorlopend straattheater: Hoog boven het publiek speelt de wind in een magische dans met de levende bomen. Langzaam komen de bomen in beweging en verschijnen exotische figuren op hoge stelten. Sensueel en elegant brengt dit groene gezelschap je in je in tropische sferen.

La Inédita


21.30 uur op het kleine podium: Vier mannen uit Peru met een totaal verschillende achtergrond vormen La Inédita. La Inédita speelt wat ze zelf ‘chicamuffin’ noemen: een potpourri van hiphop, cumbia, dancehall en raggamuffin. De mengeling bracht de band al ver: onder andere SXSW in Texas, Zomerparkfeesten en Boomtown Festival (UK), waar ze het podium deelden met artiesten uit de hele wereld. Alles natuurlijk helemaal live en met het feestelijke randje dat je alleen tegenkomt in Latijns-Amerika!

Kenny B


22.30 uur op het grote podium: Na monsterhit ‘Parijs’ (‘Praat Nederlands Met Me’) kende Nederland in één klap de sympathieke Kenny. In thuisland Suriname was de reggaezanger al lange tijd een begrip met meer dan tien nummer-1 hits. Voor zijn succes als artiest werkte hij als militair en politiek commissaris. Hoewel in Nederland vooral bekend van ‘Parijs’, is de rest van zijn repertoire ook zeker de moeite waard. Van lekkere loom tot ballads en prachtige popliedjes naar reggae en dancehall. Ken-nie teleurstellen!

Gerelateerd