Zomerterras Programma zaterdag 20 augustus

20-08-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier… Vanmiddag de allerleukste ontmoetingen op de Dag Zonder Drempels en daarna het feest der feesten in Vlaardingen: het Discoterras 2016. De kaartjes zijn inmiddels uitverkocht dus als je nu nog wilde beslissen… helaas!
 

Dag Zonder Drempels 2016


Stichting Dag Zonder Drempels stelt zich ten doel in Vlaardingen een feestelijke middag op het terrein van het Zomerterras te organiseren voor kinderen en (jong)volwassenen met en zonder beperking. ‘Dag Zonder Drempels’ wil alle mensen met elkaar laten optrekken, laten spelen en een fantastische, onbezorgde middag bezorgen.

Aanvang: 12.00 uur, diverse locaties
 

Kinderdisco UN1EK


Het KinderDiscoterras voor de jeugd met de beste dansplaten uitgekozen door de kinderen van Vlaardingen zelf. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen tussen 19.00 en 20.00 uur gratis naar het KinderDiscoterras onder begeleiding van een volwassene met entreeticket, maximaal 3 kinderen per begeleider. Na 20.00 uur moet iedereen een entreeticket hebben om naar binnen te kunnen, volwassenen èn kinderen.

Aanvang: 19.00 uur, loccatie kleine podium.

 

Discoterras 2016


De voetjes van de vloer met Jasper & Max.


Aanvang: 20.00 uur, locatie grote podium.

 

Mega Stille Disco 2016


De Fluister Dancing met een speciale editie van Oh So Nineties door DJ Eelco Stuy en het beste van de 00’s van DJ Raimond Overdevest.


Aanvang: 20.30 uur, locatie: kleine podium.

Gerelateerd