Zomerterras: programma 31 augustus

31-08-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De laatste zaterdag van het laatste weekend van het Zomerterras is traditioneel voor de Dag zonder Drempels en het Discoterras. Voor dat laatste evenement heb je een kaartje nodig en die zijn op: stijf uitverkocht! Voor De Dag Zonder Drempels heeft niemand een kaartje nodig en is iedereen van harte welkom.

Dag zonder Drempels


De laatste zaterdag van het Zomerterras is het weer zover: De Dag Zonder Drempels! Tijdens deze dag wordt rekening gehouden met iedereen, mét en zónder beperking. Kom rondjes draaien in de draaimolen, trommelen bij de Djembéschool, haal fratsen uit met de Mikkies, dans je suf in de Silent Disco en kom lekker bij met een gratis ijsje of een pannenkoek. Alles kan tijdens de Dag Zonder Drempels. Je kunt knutselen en schilderen, bloemschikken, kunsten uithalen bij circus Hannes & Co en je beste judoworpen laten zien.

Ook muzikaal wordt de Dag Zonder Drempels weer een feestje dit jaar. Onder andere Rita Young, Sandy Struijs, BEM en Third Base, van United by Music treden voor je op.

Dag Zonder Drempels wil alle mensen, met en zonder beperking, met elkaar laten optrekken, laten spelen en een fantastische, onbezorgde middag bezorgen. Instellingen voor mensen met beperkingen, scholen voor speciaal onderwijs, projecten voor begeleid wonen en reguliere scholen in Vlaardingen en omliggende gemeenten worden persoonlijk uitgenodigd. Mede door de belangeloze inzet van veel vrijwilligers, fondsen, artiesten en (lokale) ondernemers zijn alle activiteiten gratis.

Tijd: vanaf 12:00

 

Discoterras en Silent Karaoke

Discoterras presents: “Now That We Found Love”, Zomerhits van ’80 tot nu + Silent Karaoke.

Het Discoterras is al twee decennia lang hèt dansfeest van het jaar. Het Zomerterras wordt dan omgebouwd tot een grote discodansvloer. Heerlijke zomerhits van ’80 tot nu en Silent Karaoke.

 

Zomerhits

De dj’s hebben een vrolijke parade aan heerlijke vakantiehits samengesteld. Er zit er vast wel een bij die je doet denken aan een heerlijke zonvakantie, je eerste vakantie zonder je ouders of een vakantieliefde. Of gewoon omdat het een leuk nummer was om lekker op te dansen.

 

Silent Karaoke

Huh? Eerst was er de Silent Disco. Toen de Silent Band (De Vaart!!!) en dit jaar mag je zelf een lied zingen op de Super Silent Karaoke!

Tijd: vanaf 19:00Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date