Zomerterras: laatste weekend gestart

19-08-2017 Uit Redactie

Fotografie: Erik Meijer en Herman van Nieuwenhuizen

VLAARDINGEN - Op vrijdag 18 augustus was het Zomerterras in het Oranjepark de eerste uren vooral het domein van de jongsten: vanaf 18.30 uur was er Kinderdisco. Daarna werd de toon gezet op het grote podium door de vijf muziekfanaten van coverband The Red, de alleskunners die het publiek plat speelden. The Red had nog een mooi toetje aan het eind van hun optreden: bij het nummer Under the Bridge van The Red Hot Chili Peppers werden ze bijgestaan door de Vlaardingse zanggroep Ratatouille waarvan de leden, volledig in rood gekleed, de koortjes in het nummer voor hun rekening namen.

Op het kleine podium vervolgde vanaf 21.30 uur zangeres Jaskelis die met haar flexibele 'groovy' stem en begeleidende band een optreden neerzette met een mix van hiphop beats en lounge en latin. De avond werd afgesloten op het grote podium door La Chiva Gantiva, een band met haar oorsprong in Colombia maar met leden vanuit de hele wereld, met een aanstekelijke mix van latin groove, cumbia, funk en rap. Caramba wat een energie straalden zij uit en brachten zij over op het publiek !

Als we echter die avond een prijs hadden moeten uitreiken voor beste performer dan ging deze naar de drummer in de band van zangeres Jaskelis; 'retestrak' , jazzy en funky en uitstijgend boven alle percussionisten die we de afgelopen tijd hebben gehoord.

Bekijk de foto's
Gerelateerd