Zomerterras, het slotakkoord

20-08-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vandaag sloot het Zomerterras haar zeventiende editie af op een zonovergoten dag. Het thema vandaag was UITterras, waarbij er allerlei voorproefjes waren van wat je het komend seizoen kan verwachten in de Stadsgehoorzaal, de Kroepoekfabriek en Kade40. Daarnaast presenteerden allerlei organisaties zich, van het Zonnehuis tot en met de Stadslandbouw. Kortom, er was genoeg te doen en te beleven, voor jong en oud.

Aan de kassa's kon je niet alleen munten kopen voor een hapje of een drankje maar ook alvast kaarten voor concerten en theatervoorstellingen van het komend seizoen, en met korting bovendien.

Hoogtepunten waren onder meer Marjolein Meijers en de band van saxofonist Jan de Ligt, maar kleine teleurstellingen waren er ook: de presentatie op het grote podium kwam wat 'knullig en gemaakt' over en de ploeg van de geluidstechniek bij het kleine podium had een 'off-day', waarbij monitoren regelmatig uitvielen tijdens optredens van artiesten (lastig als je jezelf niet kunt horen) en er veel andere problemen waren met de afstelling van het geluid.

De uiteindelijke balans van de zeventiende editie van het Zomerterras ? Een groot muzikaal succes met groeiende bezoekersaantallen, dat niet meer weg te denken is uit Vlaardingen.

Bekijk de foto's
Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date