Categorieën

Service

Zoektocht naar mensen die werkten in visserij

Zoektocht naar mensen die werkten in visserij
Uit

Zoektocht naar mensen die werkten in visserij

  • Redactie
  • 03-04-2019
  • Uit
Zoektocht naar mensen die werkten in visserij
VLAARDINGEN - De Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen is op zoek naar voormalig medewerkers en medewerksters uit de Vlaardingse visserij. Bent u in de vorige eeuw tijdens de haringtijd misschien schipper geweest of was u één van de opvarenden of bent u misschien een oud-kuiper of een oud-boetster of bent u op andere wijze betrokken geweest bij de Vlaardingse visserij en bent u tot nu (nog) niet uitgenodigd voor de jaarlijkse reünie? Dan zijn de Vrienden op zoek naar u! 

De Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen organiseert ieder jaar een reünie voor voormalig medewerkers en medewerksters uit de Vlaardingse visserij. Een gezellig samenzijn waarbij volop herinneringen worden opgehaald uit de tijd dat de Vlaardingse visserij nog een hoofdrol speelde. Dit alles onder het genot van een drankje en natuurlijk een haring. ,,De bijeenkomsten worden altijd druk bezocht en tijdens de gesprekken vernamen we dat nog niet iedereen die actief is geweest in de Vlaardingse visserij op onze uitnodigingenlijst staat'', aldus de vereniging. ,,Daar willen we graag verandering in brengen.'' 

Bent u actief geweest in de Vlaardingse visserij of een aanverwant bedrijf en wordt u (nog) niet uitgenodigd voor de jaarlijkse reünie dan kunt u dit kenbaar maken via een e-mailberichtje naar de secretaris van de Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen: [email protected]. U ontvangt van ons dan alle gegevens over deze reünie die dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 6 juli in Museum Vlaardingen.

Museum Vlaardingen

Westhavenkade 54, Vlaardingen

Meer over Museum Vlaardingen →