Zingen in Nederland(s)

15-05-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Al zingend Nederlands leren, dat kan op 26 mei in De Windwijzer. Speciaal voor nieuwe Nederlanders en expats wordt ‘Zingen in NL’ georganiseerd. Ook Nederlanders die in Nederland geboren en getogen zijn en het leuk vinden om Nederlandstalige liedjes te zingen zijn van harte welkom. Thema dit keer is ‘proosten op het leven’. Op 26 mei om 14.30 uur zijn mensen welkom in De Windwijzer, Schiedamseweg 95.

Taal is een belangrijke basis  voor het kunnen deelnemen aan de samenleving, voor het vinden van werk, het ondernemen van een activiteit buiten de deur, om contact te leggen met de buren, om een netwerk van mensen op te bouwen. Uit onderzoek blijkt dat je een vreemde taal sneller leert door liedjes te zingen. Daarom organiseert De Windwijzer in samenwerking met ‘Vele Vlaardingers Eén Huis’ speciaal voor nieuwe Nederlanders, ‘expats’ en ‘oude’ Nederlanders in het najaar op drie zaterdagen een meezingsessie. Samen zingen van Nederlandstalige liederen. Het plezier staat voorop. Iedereen die plezier heeft in al zingend Nederlands leren aan de hand van Nederlandse popsongs, smartlappen, songfestivalliedjes, kinderliedjes, enz.  is van harte welkom. De Windwijzer zorgt voor een enthousiaste dirigent, pianist en teksten.

Dit is de laatste zaterdag  ‘Zingen in NL’ voor de zomervakantie. Na de zomervakantie gaat ‘Zingen in NL’ weer door. We zingen van 15.00 – 16.00 uur; inloop en ontmoeting van 14.30 – 15.00 en van 16.00 – 16.30 uur.

Entree is gratis. Aanmelden via info@dewindwijzer.nl Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date