Categorieën

Service

Zing Nederlands met me

Zing Nederlands met me
Uit

Zing Nederlands met me

  • Redactie
  • 14-10-2018
  • Uit
Zing Nederlands met me
VLAARDINGEN - Al zingend Nederlands leren, kan dit najaar op 20 oktober en 24 november in De Windwijzer. Op 20 oktober is het thema ‘Vrede en Liefde’.

Speciaal voor nieuwe Nederlanders – volwassenen en kinderen – organiseert De Windwijzer in samenwerking met Vele Vlaardingers één Huis Zingen in NL. Ook Nederlanders die in Nederland geboren en getogen zijn en plezier hebben in zingen zijn van harte welkom in De Windwijzer, Schiedamseweg 95 in Vlaardingen. Toegang is gratis.

Taal is een belangrijke basis voor het kunnen deelnemen aan de samenleving, voor het vinden van werk, het ondernemen van een activiteit buiten de deur, om contact te leggen met de buren, om een netwerk van mensen op te bouwen. Uit onderzoek blijkt dat je een vreemde taal sneller leert door liedjes te zingen. Daarom organiseert De Windwijzer in samenwerking met ‘Vele Vlaardingers Eén Huis’ en de Bibliotheek speciaal voor nieuwe Nederlanders, ‘expats’ en ‘oude’ Nederlanders in het najaar op drie zaterdagen een meezingsessie. Samen zingen van Nederlandstalige liederen. Het plezier staat voorop. Iedereen die plezier heeft in al zingend Nederlands leren aan de hand van Nederlandse popsongs, smartlappen, songfestivalliedjes, kinderliedjes, enz. is van harte welkom. De Windwijzer zorgt voor een enthousiaste dirigent, pianist en teksten.

In het najaar gaat Zingen in NL weer door op de 20 oktober en 24 november. We zingen van 15.00 – 16.00 uur; inloop en ontmoeting van 14.30 – 15.00 en van 16.00 – 16.30 uur. Entree is gratis; Aanmelden is niet verplicht, maar mag via [email protected].

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →