Categorieën

Service

Zin op Zondag met Geert Kimpen

Zin op Zondag met Geert Kimpen
Uit

Zin op Zondag met Geert Kimpen

  • Redactie
  • 09-02-2017
  • Uit
Zin op Zondag met Geert Kimpen
VLAARDINGEN - In de week waarin Valentijsdag valt, organiseert De Windwijzer in de serie ‘Zin op Zondag’ op zondag 19 februari van 15.00 tot 16.30 uur een bijeenkomst over de magie van de liefde door Geert Kimpen. Zin op Zondag vindt plaats in de Windwijzer, Schiedamseweg 95, Vlaardingen. Toegang is vrij. 

Durven we nog wel in de liefde te geloven?
Geert Kimpen staat stil bij een onderwerp waar hij niet over uitgesproken en uitgeschreven raakt: de liefde. Geert Kimpen wil de essentie van de Liefde onthullen en vraagt zich hardop af: durven we nog wel in de liefde te geloven? Op datingsites vind je sneller een nieuwe minnaar dan je online een boek kunt kopen. Maar gaan we nog wel echt voor de liefde? In zijn lezing zet hij zes wetten op een rij waarmee ‘je liefdesleven voorgoed verandert en je geen enkel excuus meer hebt om niet gelukkig te worden in de liefde’. Geert: “Zo wordt de liefde een motor in je leven, die je helpt eruit te halen wat er in zit. Want leven met de grote liefde is je geboorterecht.”

Het mysterie van de liefde
Over het grootste mysterie van de menselijke natuur; het vermogen om lief te hebben… Het mysterie van de liefde daagt je uit om minstens je eigen visie hierover en je eigen aandeel in je ervaringen ermee, eens tegen het licht te houden. Met verve, humor, persoonlijke verhalen en tal van inzichten over de liefde, neemt Geert zijn publiek mee in de raadselen van het mysterie van de liefde.

Vragen te over
Is een mens in staat zijn zielsverwant te herkennen? Of is iedere liefde een zinsbegoocheling, een verzengend vuur gedoemd vroeg of laat uit te doven?Is er werkelijk voor ieder mens een andere helft? Is een mens die denkt uit ontelbaren zijn zielsverwant te herkennen gezegend, of een dwaas? Is liefde eeuwig? Hoe kan het dat liefde door de ene onbeantwoord blijft terwijl de andere ervan overtuigd is dat het eeuwige liefde is? Komen zielsverwanten elkaar altijd tegen in dit leven? Kan iemand meerdere zielsverwanten hebben? Is het mogelijk om opnieuw je hart te openen wanneer het eenmaal gruwelijk is vertrapt? Is het waar dat in zaken van het hart alleen de vrouwelijke natuur zinnige dingen heeft te vertellen?

‘Zin op Zondag’ is bedoeld voor mensen die verlangend en op zoek zijn naar zin in hun bestaan. Vanouds is de zondag de dag waarop daarbij stil gestaan wordt. ‘Zin op Zondag’ wil naast de gebrukelijke zondagse eredienst een mogelijkheid bieden voor bezinning aan een ieder die zcih wil bezinnen.

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →