Categorieën

Service

Workshops in het teken van de Vredesweek

Workshops in het teken van de Vredesweek
Uit

Workshops in het teken van de Vredesweek

  • Redactie
  • 18-09-2019
  • Uit
Workshops in het teken van de Vredesweek

Jongeren maken met Platform Ander Vlaardingen een expositie Vredesweek voor kerkcentrum Holy. foto: Nelleke van der Luit

VLAARDINGEN - Vanwege het succes in voorafgaande jaren organiseert Platform Ander Vlaardingen in samenwerking met KADE40 weer een aantal workshops in de vredesweek voor leerlingen van ISK-Vos, Schiedam en leerlingen van het Geuzencollege, Vlaardingen. De leerlingen gaan onder professionele leiding samen aan de slag met schilderen, dansen en fotograferen. Hierbij vormt het thema van de vredesweek 'Vrede verbindt over grenzen' de rode draad. De workshops vinden plaats op woensdag 25 september van 13.00 uur tot 15.00 uur in Kade 40, Westhavenkade 40, Vlaardingen. Het geheel wordt afgesloten met een muzikale bijdrage van Red Charmaine.

Eveneens op woensdag 25 september, maar dan ‘s avond om 19.45 uur, gaat de vrouwendialooggroep van Platform Ander Vlaardingen met medewerking van de Gemeente Vlaardingen in gesprek met Turkse vrouwen uit Holy. We willen naar elkaars verhalen luisteren: wat weten we van elkaar, kunnen of moeten we grenzen overbruggen, wat bindt ons? De ontmoeting vindt plaats in het Aanloophuis de Groene Luiken, Oosthavenkade 8, Vlaardingen.