Workshop Tekenen tussen de koeien

06-09-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op een unieke locatie in het landschap van Midden-Delfland geven ervaren docent Liesbeth de Kruijf (verbonden aan KADE40) en gediplomeerd illustrator (en boerendochter) Annemieke Rodenburg een workshop koeien tekenen naar de waarneming.

Tijdens deze workshop krijg je de mogelijkheid om in het weiland van een boer de koeien te tekenen. Enkele koeien zullen nieuwsgierig op je af stappen, anderen zullen loom hun herkauwwerkzaamheden hervatten. Al schetsend in de buitenlucht vergroot je je tekenvaardigheid, waarbij de docenten je zullen begeleiden. Aan het eind van de workshop kun je unieke tekeningen toevoegen aan je portfolio met een levendigheid die alleen schetsen kunnen bezitten.

Praktische informatie:

- Datum: zondag 17 september van 13.00 tot 16.00 uur.

- Prijs: €25,00.

- Enige tekenvaardigheid is gewenst, maar heb je genoeg lef om het te proberen, schrijf je dan vooral ook in.

- Het weiland is helaas slecht toegankelijk voor minder validen.

- Neem simpel schetsmateriaal mee. Tip: richt je op één soort materiaal; een schetsboek of papier op een plank met een klem en een fijn potlood of stuk krijt zijn voldoende.

- Na een korte instructie vindt het tekenen zelf plaats in het weiland. Trek dus kleren aan die vies mogen worden en gepast schoeisel, bij voorkeur laarzen. Er zijn enkele overalls aanwezig.

- Campingkrukjes of -stoeltjes mogen meegenomen worden.

- Deze workshop gaat helaas niet door bij te weinig deelnemers of slecht weer. Je zult hiervan op de hoogte worden gebracht via e-mail. In overleg wordt dan een andere datum vastgesteld, of worden de kosten dan gerestitueerd.

Inschrijven voor deze workshop kan via de site van KADE40: http://kade40.nl/cursus/workshops  of via de docente Liesbeth de Kruijf, info@liesbethdekruijf.nl 

 

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date