Word een held!

21-11-2019 Uit Redactie

VRIJDAG - Op vrijdag 6 december biedt KADE40 je de mogelijkheid om een superheld te worden door Stichting Jarige Job te steunen! Tijdens 'Battle for Job' wordt de strijd aangegaan tegen armoede in Nederland. Verschillende acts proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Jarige Job.

Oud KADE40-stagiair Marit Roeling, van CARMA-events organiseert een variety show in de Podiumzaal van KADE40. Verschillende artiesten zullen optreden en proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Het publiek bepaalt de winnaar van de battle. Hoe? Door een inzet tussen de €0,50 tot €2,- in te leggen op de artiest die jij de winnaar vindt. Deze opbrengst, samen met een entree van twee euro (incl. garderobe) gaat naar Stichting Jarige Job! Een leuke avond hebben, terwijl je bezig bent voor een fantastisch goed doel. Trommel heel je netwerk op en kom. Want zeg nou zelf, elk kind verdient toch een onvergetelijke verjaardag.

Iedereen is op 6 december uitgenodigd voor 'Battle for Job' vanaf 19.00 uur bij KADE40. Entree: € 2,- incl. garderobe.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date