Winterwandeling door de Broekpolder met gidsen

11-12-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Wie weet, misschien ligt er sneeuw. Of ligt er een vliesje ijs op de plassen. In ieder geval is het volop winter in de Broekpolder en daar past de natuur zich bij aan. Onder leiding van broekpoldergidsen kun je de rust en ruimte in dit natuur- en recreatiegebied ervaren op zondag 17 december. De gidsen starten bij de picknicktafels om 11.00 uur en de wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 2 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loop je gratis mee.

De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen aan te doen In verband met mogelijke insecten, distels enzovoort. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.


Zin om mee te lopen?

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl . Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de winterwandelingen op zaterdag 27 januari en zondag 25 februari. Op zondag 4 februari is er een themawandeling waarbij op zoek gegaan wordt naar de grote grazers

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl .

Gerelateerd