Windkracht 95: Doe je mee?

16-10-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN

- Geniet van een mooie film, met wat lekkers erbij!
- Kom bij ons tekenen of schilderen en wek je creatieve talent tot leven!
- Koken is leuk! Krijg les van een echte kok en maak iets lekkers klaar! 

Met Windkracht 95 vooruit

De Windwijzer opent zijn deuren voor kinderen! In het bijzonder verwelkomen we kinderen van 8 tot 12 jaar die door hun thuissituatie wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met het project Windkracht 95 proberen we deze jongens en meisjes ‘de wind mee’ te geven.

We doen dat met een wekelijks woensdagmiddagprogramma, steevast tussen 14:00 uur en 16:00 uur. Bij ons kunnen kinderen plezier maken, leuke en spannende dingen doen en zich zo spelenderwijs ontwikkelen. En dat allemaal zonder kosten, want deelname is volledig gratis.

Tot eind december 2019 zijn er drie activiteiten. Speciaal voor de kinderen zal De Windwijzer tijdelijk in een bioscoopzaal, een teken- en schilderlokaal of een kinderrestaurant veranderen. We beginnen op 23 oktober met een filmvertoning, wanneer kinderen bij ons bekroonde film ‘Lang Leve De Koningin’ kunnen bekijken. Na afloop zullen we over deze film napraten. Kijk hier voor de trailer van de film.

Op 30 oktober is het de beurt aan beeldend kunstenares Marjon Hoogendijk en haar kunstklas. Kinderen die houden van tekenen moeten zich hier zeker voor opgeven! Met speelse opdrachten zal Marjon proberen hun dromen en fantasieën tot leven te wekken. Wie weet ontdekken ze zo wel een verborgen talent!

Heel speciaal is het kinderrestaurant, dat op 27 november van start gaat. De Vlaardingse kok Remco Hokke, bekend van cateringbedrijf A La Remco, zal kinderen leren een compleet driegangendiner te bereiden. Dat wordt vast en zeker smullen geblazen! Alle deelnemende kinderen krijgen een taak en mogen het eten ten slotte écht gaan serveren. Op woensdag 18 december staan de tafels gedekt en kunnen gasten van De Windwijzer proeven wat de kinderen hebben bereid. 

Aanmelden

Aanmelden kan via het e-mailadres windkracht95@dewindwijzer.nl   of via Whatsapp: 06-24230697. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date