Win een workshop bij Suzanne en Roosje!

17-08-2016 Uit Herman van Nieuwenhuizen

VLAARDINGEN – Ze zijn er nog niet helemaal uit, Roosje Sloter en Suzanne Stevense: een nieuwe naam voor hun gezamenlijke initiatief aan de Rotterdamseweg 115 in het voormalige Avonturijn schoolgebouw. Sinds kort trekken de twee samen op en stap voor stap geven ze ‘handen en voeten’ aan alle ideeën en dromen die ze hebben. Voorlopige werktitel: “Zing en maak een ding”. De net aangemaakte Facebookpagina vind je hier!

Roosje Sloter is zangeres en geeft ook zangles, op scholen en bij Kade40 met Villa Voice en Villa Voice Kids. Op haar eigen website rooszingt.nl  en op haar Facebookpagina  kun je meer over haar lezen en haar ook beluisteren. Met de groep “Totally Spice” treedt ze ook nog eens met vier andere jonge vrouwen op met nummers van de Spice Girls.

Suzanne Stevense geeft allerlei workshops, is eveneens actief op scholen en in Kade40 en nam eerder het initiatief voor ‘mini-biebjes’: kleine bibliotheken bij onder meer scholen waar je gratis boeken kunt halen of ook brengen zodat anderen er weer plezier van hebben. Meer over Suzanne’s workshops kun je hier!  vinden.

,,We kunnen voorlopig in dit schoolgebouw over een lokaal beschikken voor onze workshops’’, aldus Suzanne. ,,Samen hebben we hier een werkplek om alles wat we doen voor te bereiden, en ook om praktische zaken als administratie af te handelen. Het belangrijkste is natuurlijk dat we op deze mooie plek lekker workshops kunnen organiseren en uitvoeren, all-in kinderfeestjes aanbieden en nog veel meer. Als het mooi weer is hebben we genoeg buitenruimte bij het gebouw om daar dingen te doen en ligt bovendien het Speeleiland letterlijk naast de deur’’.

Voor Roosje Sloter is de samenwerking met Suzanne ook een lang gekoesterde wens: ,,Ik wilde graag een eigen plekje hebben en zoek daarbij graag aansluiting met andere creatievelingen. Hier kan ik mijn lessen voorbereiden en is er Suzanne door wie ik me geïnspireerd weet’’, aldus Roosje. ,,Wim Staessens van Kade40 voorspelde eerder dat we wel een keer samen iets zouden gaan doen. Met Suzanne is het contact verder ontwikkeld nadat ze een paar sneakers aanbood op Facebook: die wilde ik graag hebben en vanuit dat contact zijn we samen doorgegaan. Ik ben met zingen, zangles en kinderen al bezig bij Kade40, maar met dit schoolgebouw kan ik nog wat extra’s op dat gebied plannen’’.

Suzanne en Roosje hebben plannen genoeg. Zo willen ze, in aansluiting op de Open Coffee-bijeenkomsten voor startende ondernemers ook iets dergelijks voor wie werkt in een creatief beroep. Eerst zoeken ze nog een definitieve naam voor hun coöperatie en daar maken we hierbij een prijsvraag van: Verzin een leuke naam en like hun gezamenlijke Facebookpagina Zing en maak een ding  . Zo blijf je op de hoogte van alle workshops voor ‘grote en kleine mensen’. Op die pagina kun je ook de naam die je bedacht hebt achterlaten. Degene die de leukste naam verzint wint een workshop bij Roosje en Suzanne.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date