Categorieën

Service

Win als vriend van KADE40 een kunstwerk

Win als vriend van KADE40 een kunstwerk
Uit

Win als vriend van KADE40 een kunstwerk

  • Advertorial
  • 10-10-2015
  • Uit
Win als vriend van KADE40 een kunstwerk

VLAARDINGEN - Iedereen in Vlaardingen die kunst en cultuur een warm hart toedraagt, wordt door KADE40 uitgenodigd om vriend te worden van KADE40. Wie zich nu aanmeldt, kan een prachtig kunstwerk winnen. Op de allereerste vriendenbijeenkomst op donderdagavond 26 november worden onder alle vrienden drie kunstwerken verloot. Ook u maakt, voor dertig euro, kans op zo’n waardevol kunstwerk. Naast de verloting verrast KADE40 u met een speciaal programma met jonge en aankomende talenten uit de regio.  

De Stichting Vrienden van KADE40 biedt het kunst- en cultuurcentrum financiële steun voor projecten die buiten de reguliere activiteiten vallen, zoals bijvoorbeeld de aankoop van muziekinstrumenten, het stimuleren van nieuw talent bij een open podium en kinderen de mogelijkheid bieden hun creativiteit te ontwikkelen.

Volgt u zelf een cursus of bezoekt u wel eens een expositie in KADE40? Bent u enthousiast over de lezingen en concerten? Staat uw (klein)kind bij KADE40 op de bühne of volgt uw kind dansles? Laat dan ook uw waardering blijken! Interesse? Voor meer informatie over de Vrienden van KADE40 en het aanmeldformulier, kijk op www.vriendenvankade40.nl

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →