Wij zijn er klaar voor!

22-08-2016 Uit Herman van Nieuwenhuizen

VLAARDINGEN – Na weken schuren, verven , spulletjes verzamelen en inruimen zijn Suzanne Stevense en Roosje Slooter er klaar voor ! Aanstaande vrijdag openen ze hun nieuwe onderkomen officieel aan de Rotterdamseweg 115.

Roosje Slooter is zangeres en geeft ook zangles, op scholen en bij Kade40 met Villa Voice en Villa Voice Kids. Op haar eigen website rooszingt.nl en op haar Facebookpagina kun je meer over haar lezen en haar ook beluisteren.

Suzanne Stevense geeft allerlei workshops, is eveneens actief op scholen en in Kade40 en nam eerder het initiatief voor ‘mini-biebjes’: kleine bibliotheken bij onder meer scholen waar je gratis boeken kunt halen of ook brengen zodat anderen er weer plezier van hebben. Meer over Suzanne’s workshops kun je hier vinden.

In hun gezamenlijke plek kun je workshops volgen, knutselen, (leren) zingen, gewoon langskomen en kletsen en nog veel meer. Roosje en Suzanne zullen je er alles over vertellen als je op vrijdag 26 augustus langskomt, van 15.30 uur tot 17.30 ! Er staat een drankje klaar om samen met ze te toasten op het nieuwe initiatief. En natuurlijk zijn de kinderen ook welkom om de knutseltafel te testen.

Meer weten ? Kijk dan even hierGerelateerd