We zorgen niet alleen voor onze gasten maar ook voor onze medewerkers!

20-12-2021 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Gelukkig zit het ook met het onderscheidend vermogen op HR gebied wel goed bij het Delta Hotel in de gemeente Vlaardingen. Los van 'niet ziek zijn bonussen', 4 daagse werkweken en de hele waslijst waarom iedereen bij ons wil komen werken geven wij vanaf 1 januari onze werknemers geen 'auto van de zaak', maar een 'psycholoog van de zaak'. 

Ook het meest enthousiaste hospitality team van Nederland heeft het in deze ingewikkelde tijden wel eens moeilijk en is er achter de schermen ook behoefte aan een maatje waar je mee kunt praten of heb je soms wat zonnestralen nodig die de donkere wolken weer doen openbreken. Maar in sommige gevallen is er simpelweg een professioneel luisterend oor nodig is. Helaas zijn er overal wachtlijsten van maanden terwijl het probleem voor sommige medewerkers met twee of drie gesprekjes opgelost is en er geen langdurige afwezigheid hoeft te ontstaan.

Deze 'Psycholoog van de zaak' is een Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg en ondersteunt normaal gesproken een huisarts bij de behandeling van patiënten met psychische klachten, maar nu ook ons hospitality team. Dit alles om onze 'koppies' weer helder en fris te krijgen en wij het meest enthousiaste hospitality team van Nederland blijven!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date