Wat is er vandaag te doen?

05-04-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Met zo’n 18 graden vandaag in het vooruitzicht wordt het een prachtige lentedag vandaag, waarbij het niet de bedoeling is dat u er massaal op uittrekt en zeker niet met z’n allen de polder in. Het afstand houden, anderhalve meter, of nog beter: even niet bij elkaar op bezoek gaan, lijkt heel langzaam vruchten af te werpen. Maar wat is er dan wel te doen?

Voor de liefhebbers van de Amazing Stroopwafels: Wim Kerkhof is vandaag jarig, dus feliciteren op zijn tijdlijn op Facebook mag. Nog leuker is het om daar de filmpjes te bekijken die Wim opneemt tijdens deze coronacrisis. Vanaf zijn balkon speelt hij de prachtigste nummers van de Amazing Stroopwafels en de filmpjes ervan kun je dus op Facebook bekijken. Je vindt zijn pagina hier!

Wie op zondag wil uitslapen kan altijd later nog even kijken/luisteren of het wat was in de kerk. Of troost en afleiding vinden. Dat doe je via de website kerkdienst gemist Als je zondag daarentegen wel weer op tijd je bed uit bent dan kun je live meekijken of luisteren via Kerkomroep  of via de live streams van sommige kerken op de eigen website zoals bijvoorbeeld de Kerk van de Nazarener aan de Zwanensingel die heeft.

Vanavond kun je weer kijken en luisteren naar coronaconcerten. Professionals en amateurs zenden uit via Facebook of de streams op de eigen websites. Muziekgroepen en solo artiesten met vaak intieme en heel mooie mini concerten. Je kunt ze vinden op deze website: www.coronaconcerten.nl . Om 12.00 uur zingt bijvoorbeeld Shirma Rouse prachtige gospel en de directe link vind je hier   Wie graag naar Neil Diamond luistert vind een imitator op hier

Van Vlaardingse bodem is A Fistfull of Dreams, een band met Anne Nobel, Mynko van der Graaf, Marco Vogler en Dennis van der Lugt. ,,We gaan een aantal nummers live spelen, een streamsessie vanuit de studio van Jack van Galen van 22.00-22.30 uur! Wil je de band zien dan vind je de directe Facebooklink hier!

Tenslotte leest ook vanavond Juf Roosje voor via de Villa Voice Online Community. Om 18.30 uur Floddertje, om 19.00 uur Harry Potter en de Steen der Wijzen en om 20.00 uur Alice in Wonderland. Wel even lid worden van de groep die je hier vindt.

En als je dan toch even naar buiten gaat: houdt tenminste anderhalve meter afstand, vermijd drukke plekken en wees lief voor elkaar!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date