Wandelen met gidsen op 28 mei

17-05-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Wie op zaterdag 28 mei vroeg uit de veren is, kan mee op ontdekkingstocht door de Broekpolder. Om 8 uur gaan kun je onder leiding van de broekpoldergidsen een wandeling maken door het natuur- en recreatiegebied. De gidsen vertellen je van alles over het gebied en de natuur.

Deelname aan de wandeling kost € 2 per persoon. Houders van de vrijwilligerspas betalen niets. De gidsen ontvangen je bij de picknicktafels in het Klauterwoud aan de Watersportweg, ongeveer 300 meter voorbij de Polderpoort.

Zij geven het advies om kleding (lange broek) en schoeisel aan te passen aan de (weers)omstandigheden. Ook honden mogen meewandelen, maar wel aangelijnd.      

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl .  Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als u zich niet aanmeldt kan het zijn dat u niet mee kunt.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de lentewandelingen op avondwandeling op 26 juni en zomeravondwandeling op 30 juli. Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: federatiebroekpolder.nl .

 

Gerelateerd