Categorieën

Service

Wandelen in de Broekpolder op 27 september

Wandelen in de Broekpolder op 27 september
Uit

Wandelen in de Broekpolder op 27 september

  • Redactie
  • 14-09-2015
  • Uit
Wandelen in de Broekpolder op 27 september

VLAARDINGEN - Op 27 september houden de broekpoldergidsen de nazomerwandeling. Geniet van de laatste warme dagen en zie hoe de natuur langzaam verkleurt. De eerste bomen beginnen hun blad te verliezen en de zuring kleurt nu mooi goud. Dat maakt deze struintocht door onder andere De Ruigte de moeite waard.  

De gidsen starten om 15.00 uur en de wandeling duurt ongeveer twee uur. Deelname aan de wandeling kost € 2 per persoon. De gidsen ontvangen je bij de picknicktafels in het Klauterwoud aan de Watersportweg, ongeveer 300 meter voorbij de Polderpoort.

Zij geven het advies om kleding (lange broek) en schoeisel aan te passen aan de (weers)omstandigheden. Bij nat weer zijn laarzen het meest geschikt. Ook honden mogen meewandelen, maar wel aangelijnd.

Je kunt je aanmelden via [email protected]    Als je je niet aanmeldt en toch mee wilt, controleer dan via de website of de wandeling doorgaat.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de herfstwandeling op 25 oktober en 29 november. De laatste wandeling van 2015 wordt gehouden op 20 december, de kerstwandeling. Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder die u hier!  vindt.