Wandel mee en help Sander weer op de been!

03-01-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Haring & Bier Wandeltocht vrijwilliger van het eerste uur, Sander Kollen, heeft MS en gaat achteruit. In februari krijgt Sander een behandeling in Moskou die de achteruitgang van MS stopt. Die behandeling kost veel geld. De actie return2sander.nl is opgezet om zijn droom te verwezenlijken. Ook wij, de wandelvrienden van het Blauwe Vaasje, willen Sander op de eerste zaterdag van juni weer op een post zien staan en dragen daarom ons steentje bij met een ‘special edition’ winterwandeltocht!

Met de Return2Sander Winterwandeltocht: een ijsberengezellige wandeltocht voor het hele gezin, steunen wij Sander. De opbrengst komt volledig ten goede aan Sander. Lekker wandelen, glühwein, chocolademelk, erwtensoep, winterbier, live muziek en marshmallows zijn de basis ingrediënten voor een dagje winterwandelpret. En, alles op een rustig tempo! Want heeey... de sneeuw is besteld!

De return2sander winterwandeltocht vindt plaats op zondag 7 januari 2018. Vanaf 12.00 uur kan gestart worden bij de Vlaardingse Bierbrouwerij (Oosthavenkade 90) voor een wandeling van ongeveer tien kilometer door winters Vlaardingen. Na terugkomst in de brouwerij wacht de deelnemers een leuk feestje!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date