Waardevolle levenslessen tijdens een kookworkshop

06-07-2021 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Hoe leuk! Gisteren had het Delta Hotel bezoek van Marit van Toledo, parktijkondersteuner GGZ Delfland in een huisartspraktijk uit de Gemeente Schiedam. Zij is vijf jaar geleden ook een eigen coachingpraktijk gestart. Hier helpt ze jongeren die om welke reden dan ook vastlopen in hun leven.

Een aantal weken geleden kreeg hotelmanager Dirk Overbeeke een bericht via LinkedIn van Marit of er mogelijkheden waren om tegen een kleine vergoeding een activiteit op te zetten voor een achttal jongeren die ze onder haar hoede heeft genomen. Het doel was om op een leuke manier waardevolle levenslessen mee te geven, waar je altijd op terug kunt vallen in de toekomst. Dit alles vanuit een positieve mindset waar ze aan de slag gaan met thema`s zoals ontspanning, natuur, financiën en gezonde voeding.

Uiteraard hebben wij als Delta Hotel Vlaardingen geen seconde getwijfeld om ons steentje hier aan bij te dragen. We hebben gekozen om geheel kosteloos een leuke kookworkshop op te zetten midden in ons Grand Café onder begeleiding van onze Chef-kok Tom De Graaf. Gewapend met een prei, tomaat, wortel en bleekselderij mocht een foto niet ontbreken.

Zo zie je maar dat social media, en ditmaal specifiek Linkedin, mensen samenbrengt en er mooie samenwerkingen uit ontstaan. En omdat wij ook Marit niet vergeten zijn en haar namens heel Nederland willen bedanken voor haar vrijwilligerswerk in Schiedam, maar ook bij Het Vergeten Kind en Coaching and more, krijgt ze van ons een driegangendiner voor twee personen aangeboden. De wangetjes zijn niet bij iedereen droog gebleven, maar het was een geslaagde sessie!

Om Marit van Toledo nog meer in het zonnetje te zetten zouden we het geweldig vinden om zoveel mogelijk likes, hartjes en bedankjes voor haar op te halen middels deze post. Ze wil al jaren haar eigen stichting oprichten, dus deel, like of doe iets anders! Kom maar door met die zonnestralen.

Marit bedankt!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date