Vrijwilligers gezocht voor Repair Café in de Windwijzer

09-09-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In de Windwijzer in de Oostwijk zal bij wijze van proef een Repair Café worden gehouden. Door de heersende coronacrisis werd dat uitgesteld. Repair Cafés zijn gratis toegankelijk en draaien om het repareren van spullen. In het Repair Café is gereedschap en materiaal aanwezig om reparaties uit te voeren aan bijvoorbeeld kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en –vaardigheden op allerlei gebied.

Er zijn geen kosten aan het repareren verbonden, de koffie of thee is gratis. Wel vragen de mensen van Repair Café een kleine bijdrage in een spaarpot ter bestrijding van onkosten. Alhoewel diverse vrijwilligers zich daarvoor hebben aangemeld, is men nog op zoek naar gastvrouwen of -mannen voor begeleiding van bezoekers en zoekt men mensen die handig zijn met naald en garen. Ook zijn mensen nodig die de gasten bij binnenkomst inschrijven.

Het Repair Café is te vinden aan de Schiedamseweg 95 in Vlaardingen. Op 12 september a.s. opent dit Repair Café van 9.00 tot 12.00 uur. Door 'corona' telefonisch of per mail aanmelden: repaircafe@dewindwijzer.nl. Telefonische afspraak te maken op 10 september van 14.00 uur tot 16.00 uur, tel. 010-4347887.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date