Voorverkoop Gooische Vrouwen 2 van start

11-09-2014 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - De bioscoopfilm Gooische Vrouwen 2 wordt dé Nederlandse filmsensatie van het najaar. Speciaal voor deze film start JT Bioscopen vandaag met de voorverkoop van Bioscooptickets. Op deze manier kunnen enthousiaste filmbezoekers op tijd verzekerd zijn van plaatsen bij de Ladies Only op 3 december. Daarnaast is het ook mogelijk om vroegtijdig tickets te bemachtigen voor de filmvertoningen van de eerste speelweek, 4 tot en met  9 december, voor een speciale Early Bird ticketprijs. Tickets zijn te bestellen via www.jt.nl of via de JT App.

Over Gooische Vrouwen 2
Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Over Ladies Only
JT Bioscopen organiseert iedere maand een Ladies Only speciaal voor vrouwen. Voor slechts € 12,50 ontvangen bezoekers een  ticket voor de film plus een lekker hapje en drankje, toegang tot de foyer vol leuke stands, een goodiebag en een avond vol vermaak. De inloop op 3 december is om 19.15 uur, met om 20.00 uur de start van de film Gooische Vrouwen 2.

Over JT Bioscopen
JT Bioscopen is de oudste en tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 22 bioscopen. JT Bioscopen is gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Meppel, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen. Medio december 2014 openen de deuren van JT Eindhoven.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date