Voorjaarswandeling in de Broekpolder op 23 april

18-04-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De Broekpolder is vol met leven. De bomen en struiken hebben weer kleur. De kudde Schotse hooglanders is gegroeid met zeven kalveren. Het voorjaar is een heerlijke tijd om de Broekpolder te ontdekken.

De gidsen van de Federatie Broekpolder organiseren op zaterdag 23 april van 10.00 uur – 12.00 uur een voorjaarswandeling door het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. De start is bij de picknicktafels in het Klauterwoud en de kosten zijn 2 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loop je gratis mee. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen aan te doen in verband met mogelijke insecten, distels enzovoort. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.


Zin om mee te lopen?

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl .Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de vroege voorjaarswandeling op 27 mei en de zomeravondwandeling op 25 juni. De eerstvolgende themawandeling is op 7 mei, dan gaan ze heel vroeg op pad om vogels te spotten.

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl  

 

 

Gerelateerd