Categorieën

Service

Voorjaarsvakantieprogramma Museum Vlaardingen

Voorjaarsvakantieprogramma Museum Vlaardingen
Uit

Voorjaarsvakantieprogramma Museum Vlaardingen

  • Advertorial
  • 22-02-2016
  • Uit
Voorjaarsvakantieprogramma Museum Vlaardingen

VLAARDINGEN - Kom je in de Voorjaarsvakantie gezellig met je familie naar Museum Vlaardingen? Doe samen met elkaar de interactieve kijktocht Feest! door het museum en ontdek allerlei feestelijke gebeurtenissen uit het verleden van Vlaardingen. Een bezoek is leuk voor jong en oud en ook als je al eens in Museum Vlaardingen bent geweest, want elke vakantie is er weer wat anders te doen! 

Wat is er te doen?

  • Doe mee met de familiekijktocht en maak je eigen aandenken!
  • Wordt Museum Inspecteur en laats ons weten wat je van het museum vindt.
  • Speelhoek met vissen, haringtonhuis en playmobil piratenschip.


Toegangskaartjesactie

Met een geldig toegangskaartje van het museum, zijn alle activiteiten gratis. Op de website van VVV Vlaardingen staat bovendien een speciale winteruitje toegangskaartjes kortingsactie. Kijk hiervoor op www.vvvvlaardingen.nl.  

Nieuwe expositie

Vanaf 20 februari kun je ook de nieuwe wisselexpositie Pronkstuk. Herinneringen aan lief en leed bezoeken. De objecten in de tentoonstelling, met hun bijbehorende verhalen, laten zien hoe men vroeger en nu omgaat met belangrijke emotionele momenten in het leven. Museum Vlaardingen is ook benieuwd naar úw verhalen. Hoe heeft u zelf belangrijke levensgebeurtenissen ervaren en welke persoonlijke voorwerpen horen daarbij? Deel uw herinneringen op de verhalenwand.

Museum Vlaardingen

Westhavenkade 54, Vlaardingen

Meer over Museum Vlaardingen →